16 november 2010

De laatste blaadjes!

Ik druk me nog zacht uit als ik zeg dat het afgelopen weekend slecht weer was! Eigenlijk stond er een dagje Ardennen op het programma, waarbij we beekjes met stromend water zouden fotograferen.... We zijn toch maar niet gegaan en waarschijnlijk was dat een slimme beslissing. Wél heel veel stromend water, maar de beekjes zelf waren misschien niet meer te zien!

Op zondag toch maar de regenjas en laarzen aangetrokken en een stukje gelopen in de Rucphense bossen. Dit is echt de periode van 'de laatste blaadjes aan de bomen'. Zo her en der zit er nog een mooi klein oranje, geel blaadje wat zich krampachtig vast probeert te klampen aan het uiteinde van een tak. Tegen beter weten in natuurlijk want de wind en regen hebben vrij spel, maar voor een natuurfotograaf een mooi onderwerp om vast te leggen! Eén blaadje is eigenlijk veel mooier dan de duizenden die er tot voor enkele weken geleden aanzaten en nu een mooi bruin vloerkleed vormen op de grond.

Oh ja, volgende week staan de nieuwe workshops op de website. Wie alvast een overzicht wilt ontvangen kan een mail sturen!