31 mei 2012

Een 'printje' van 17 meter...!

Het is altijd leuk om een foto van jezelf ergens te zien hangen, maar als die foto zo'n 17 meter breed en bijna 3 meter hoog is, dan geeft dat toch net even een ander gevoel! (hieronder een deel van de foto)
In Roosendaal zal zaterdagmiddag 2 juni a.s. de opening plaatsvinden van het nieuwe T-huis met daarin een Millieu Educatief Centrum en het nieuwe kantoor voor Natuurmonumenten West-Brabant. Natuurmonumenten heeft een expositiegang ingericht over landgoed Visdonk en ontwerpbureau Bos&Bos had o.a. een prachtige fotowand ontworpen met foto's van Visdonk. Op basis van wat kleine voorbeeldfoto's heb ik samen met de mensen van Bos&Bos gezocht naar de juiste locaties en toen 3 landschapsfoto's gemaakt met een voldoende groot aantal pixels om zo'n grote print te kunnen maken. Tevens de foto's van enkele 'figuranten' gemaakt waaronder een foto van 'n trotse dochter op een paard!
De grote foto is uiteindelijk 29.900 pixels breed en 5618 pixels hoog geworden en dat is toch een behoorlijk printje..!
Niet echt natuurfoto's in mijn stijl van fotografie, maar wel erg leuk om te doen!
Met dank ook aan Pieter Dhaeze voor het samenvoegen van die beelden.
Naast de grote wand nog enkele foto's aangeleverd voor sfeerwanden bij een ingang van het gebouw. Heel simpel, maar wél fraai en het laat mij weer zien dat ik eigenlijk eens wat meer met m'n foto's moet doen. Misschien de woonkamer eens van een mooi fotobehangetje voorzien....

Afgelopen anderhalve week ook druk bezig geweest met de jurering van de fotowedstrijd Natuur Dichtbij waarvan op zaterdagmiddag 16 juni de prijsuitreiking zal plaatsvinden in het T-huis te Roosendaal.
Foto Verschoore Roosendaal gaat volgende week aan de slag om de 25 genomineerde foto's te printen en deze foto's zullen tentoongesteld worden in Brasserie T-Huis / het MEC.

Ondertussen ook gestart met de voorbereidingen van een lezing bij het Millieuhuis in Spijkenisse op woensdagavond 20 juni a.s. Iedereen is daar van harte welkom!!